• LinkedIn Lynn Fay van Yperen
  • Pinterest Lynn Fay Photography
  • Instagram Lynn Fay Photography

© Lynn Fay van Yperen | 2019 - 2020

Als personal branding fotograaf is het mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen hun verhaal te vertellen in beeld. Maar deze missie is niet zomaar ontstaan. Ik heb een bewogen jeugd gehad, wat resulteerde in dat ik mij niet altijd gehoord heb gevoeld. Mijn ouders besloten hun relatie te verbreken en in mijn lichaam ontstonden veel pijnklachten. Soms waren deze klachten zo intens dat ik niet naar school kon. Ik moest verplicht stoppen met sporten en zo verloor ik mijn uitlaatklep. Deze periodes zijn zwaar voor mij geweest en ik wist vaak niet wat ik met mijn gevoelens aan moest. 

 

Er kwam een punt in mijn leven dat ik dacht, “Als ik niet gehoord word, dan wil ik gezien worden”. Fotografie is daar een perfect middel voor. Ik kocht mijn eerste camera en werd er heel enthousiast van. Maar, het deed niet wat ik wilde. Ik durfde niet van de automatische stand af, want ik durfde geen fouten te maken. De manuele stand leek mij veel te ingewikkeld en fouten maken stond dan gegarandeerd. 

 

Tot dat ik in de zomer van 2018 besloot dat fouten maken erbij hoort. Ik kocht opnieuw een camera en besloot te gaan fotograferen in de manuele stand. Tot mijn verbazing had ik dit snel onder de knie en ik begon met het opbouwen van mijn portfolio. 

 

Begin 2019 wist ik dat ik mij wilde gaan richten op 1 doelgroep, namelijk de vrouwelijke ondernemer. Ik schreef mij in bij de Kamer van Koophandel en begon met niks. Ik had geen kennis over ondernemen en hier ook nooit een studie voor gedaan. Eigenlijk heb ik een achtergrond in de zorg. Ik heb namelijk Social Work gestudeerd aan de Hoge School van Rotterdam. Tijdens deze opleiding heb ik veel communicatieve vaardigheden geleerd die ik veel gebruik tijdens fotoshoots. Voor de lens staan wordt vaak spannend of ongemakkelijk gevonden, maar daar kan ik door mijn vaardigheden goed bij helpen. Ik coach jou tijdens de fotoshoot door aanwijzingen en positieve feedback te geven.

 

Door te gaan fotograferen heb ik geleerd zelfverzekerd te worden. Ik kom veel in contact met mensen die ik niet ken en moet bepaalde grenzen over die ik een jaar geleden nog niet over durfde te gaan. En daar ben ik ontzettend trots op. Dat trotse gevoel wil ik iedere vrouw meegeven. Het gevoel er te mogen zijn en te mogen laten zien wie jij bent! Het gezicht achter jouw onderneming laten zien is een van de belangrijkste dingen om online goed zichtbaar te zijn voor jouw potentiële klant, en daar help ik jou graag mee.

Feitjes

Je kan mij wakker maken voor een boterham met pindakaas en hagelslag.

 

Ik mag mijzelf zus van 3 kleine zusjes noemen. Mijn jongste zusje en ik schelen 20 jaar.

 

Ik ben gek op klassieke pianomuziek.

Ben jij er klaar voor om jouw verhaal te vertellen in beeld?

Is dit herkenbaar?

 ...Je vindt je social media kanalen bijhouden lastig omdat je vaak niet weet welke foto's je kan delen.

 ...Je hebt het idee dat je vaak oude foto's moet plaatsen.

 ...Je bent opzoek naar iemand die jou kan coachen tijdens een fotoshoot, zodat het poseren minder ongemakkelijk voelt.

 ...Je bent een startende ondernemer met een kleiner budget, maar je wil toch graag professionaliteit uitstralen met de juiste foto's.

 ...Je wilt met jouw foto's een goede eerste indruk van je business geven.

LOGO.png
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest